Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effect of weak alkaline electrolyzed water on rice cooking: Promoting rapid water absorption and enhancing the quality and digestibility
 
 
Titel: Effect of weak alkaline electrolyzed water on rice cooking: Promoting rapid water absorption and enhancing the quality and digestibility
Auteur: Zhang, Yifu
Yang, Tongliang
Duan, Wenwang
Liu, Yi
Li, Shuhong
Chen, Ye
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland