Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effect of protein from endosperm on the structure and gelatinization behavior of corn starch under radio frequency treatment
 
 
Titel: Effect of protein from endosperm on the structure and gelatinization behavior of corn starch under radio frequency treatment
Auteur: Ren, Liuyang
Zheng, Zhaohui
Yang, Pei
Fu, Hanyu
Xu, Jingshen
Xie, Weijun
Yang, Deyong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland