Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effect of CTC processing on quality characteristics of green tea infusion: A comparative study with conventional orthodox processing
 
 
Titel: Effect of CTC processing on quality characteristics of green tea infusion: A comparative study with conventional orthodox processing
Auteur: Deka, Himangshu
Sarmah, Podma Pollov
Chowdhury, Pritom
Gogoi, Madhurjya
Patel, Pradeep Kumar
Gogoi, Romen Ch.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland