Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Yeast protein as a novel protein source: Processing, functional properties, and potential applications in foods
 
 
Titel: Yeast protein as a novel protein source: Processing, functional properties, and potential applications in foods
Auteur: Ma, Chengxin
Xia, Songgang
Song, Jian
Hou, Yukun
Hao, Tingting
Shen, Shuo
Li, Ku
Xue, Changhu
Jiang, Xiaoming
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland