Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of mechanical properties, heating rate and radio frequency explosive puffing (RFEP) quality of purple sweet potato under different moisture contents and moisture equilibrium process
 
 
Titel: Evaluation of mechanical properties, heating rate and radio frequency explosive puffing (RFEP) quality of purple sweet potato under different moisture contents and moisture equilibrium process
Auteur: Mao, Chao
Ye, Pengfei
Liu, Tong
Song, Mingxia
Xie, Yingman
Pang, Huiyun
Wang, Yequn
Chen, Xiangwei
Wang, Ke
Wang, Yunyang
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland