Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Effect of low intensity direct-current electric field on anti-browning of apple juice: Enzyme inactivation kinetics and juice properties
 
 
Titel: Effect of low intensity direct-current electric field on anti-browning of apple juice: Enzyme inactivation kinetics and juice properties
Auteur: Liu, Xin
Sun, Jing
Qi, Xiangming
Mao, Xiangzhao
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 92 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland