Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Release of anthocyanins encapsulated by high hydrostatic pressure-treated micellar casein: Effect of serum Ca2+ level during in vitro digestion
 
 
Titel: Release of anthocyanins encapsulated by high hydrostatic pressure-treated micellar casein: Effect of serum Ca2+ level during in vitro digestion
Auteur: Ren, Jinbo
Qian, Yinning
Peng, Lu
Liao, Minjie
Li, Kaixin
Chen, Fang
Hu, Xiaosong
Liao, Xiaojun
Ma, Lingjun
Ji, Junfu
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland