Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Hydrophilic or hydrophobic coating of whey protein aerogels obtained by supercritical-CO2-drying: Effect on physical properties, moisture adsorption and interaction with water and oil in food systems
 
 
Titel: Hydrophilic or hydrophobic coating of whey protein aerogels obtained by supercritical-CO2-drying: Effect on physical properties, moisture adsorption and interaction with water and oil in food systems
Auteur: De Berardinis, Lorenzo
Plazzotta, Stella
Magnan, Michele
Manzocco, Lara
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland