Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Drying of foods using supercritical carbon dioxide — Investigations with carrot
 
 
Titel: Drying of foods using supercritical carbon dioxide — Investigations with carrot
Auteur: Brown, Z.K.
Fryer, P.J.
Norton, I.T.
Bakalis, S.
Bridson, R.H.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 9 (2008) nr. 3 pagina's 10 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland