Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
 
  In vitro evaluation of olive- and grape-based natural extracts as potential preservatives for food
 
 
Titel: In vitro evaluation of olive- and grape-based natural extracts as potential preservatives for food
Auteur: Serra, Ana Teresa
Matias, Ana A.
Nunes, Ana V.M.
Leitão, M.C.
Brito, Dulce
Bronze, R.
Silva, Sandra
Pires, Antonio
Crespo, M.T.
San Romão, M.V.
Duarte, C.M.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 9 (2008) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland