Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Fibrillation of whey protein isolate by radio frequency heating for process efficiency: Assembly behavior, structural characteristics, and in-vitro digestion
 
 
Titel: Fibrillation of whey protein isolate by radio frequency heating for process efficiency: Assembly behavior, structural characteristics, and in-vitro digestion
Auteur: Wang, Shuangshuang
Xie, Yuxia
Ding, Yi
Huo, Zhenquan
Li, Jiaming
Song, Jiaqing
Huo, Yucui
Zhao, Lili
Zhang, Jing
Wang, Shaojin
Zhang, Jiaying
Ge, Wupeng
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 88 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland