Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Ohmic vs. conventional heating: Influence of moderate electric fields on properties of potato protein isolate gels
 
 
Titel: Ohmic vs. conventional heating: Influence of moderate electric fields on properties of potato protein isolate gels
Auteur: Joeres, Eike
Drusch, Stephan
Töpfl, Stefan
Juadjur, Andreas
Bindrich, Ute
Völker, Thore
Heinz, Volker
Terjung, Nino
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 85 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland