Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Fine physicochemical, structural, rheological and gelling properties of tomato pectin under infrared peeling technique
 
 
Titel: Fine physicochemical, structural, rheological and gelling properties of tomato pectin under infrared peeling technique
Auteur: Liu, Ying
Qu, Wenjuan
Feng, Yuhang
Ma, Haile
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 85 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland