Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on physicochemical and nutritional properties of black rice influenced by superheated steam, far infrared radiation, and microwave treatment
 
 
Titel: Comparative study on physicochemical and nutritional properties of black rice influenced by superheated steam, far infrared radiation, and microwave treatment
Auteur: Zhong, Yejun
Zhang, Yaqi
Zhu, Ziyi
Wang, Yiheng
Zeng, Zicong
Liu, Chengmei
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 84 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland