Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Using electric field to modify wet gluten as meat analogue material: A comparative study between pulsed and direct current electric fields
 
 
Titel: Using electric field to modify wet gluten as meat analogue material: A comparative study between pulsed and direct current electric fields
Auteur: Guo, Lunan
Nie, Xin-Mei
Yang, Ya-Hui
Ren, Yiping
Ding, Xiangli
Qian, Jian-Ya
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 84 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland