Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Anthocyanin bioaccessibility and anti-inflammatory activity of a grape-based 3D printed food for dysphagia
 
 
Titel: Anthocyanin bioaccessibility and anti-inflammatory activity of a grape-based 3D printed food for dysphagia
Auteur: Sartori, Alan Giovanini de Oliveira
Saliba, Ana Sofia Martelli Chaib
Bitencourt, Bruna Sousa
Guedes, Jaqueline Souza
Torres, Larissa Catelli Rocha
Alencar, Severino Matias de
Augusto, Pedro Esteves Duarte
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 84 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland