Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Comparative evaluation of conventional and advanced frying methods on hydroxymethylfurfural and acrylamide formation in French fries
 
 
Titel: Comparative evaluation of conventional and advanced frying methods on hydroxymethylfurfural and acrylamide formation in French fries
Auteur: Verma, Vandana
Singh, Vijayta
Chauhan, Om Prakash
Yadav, Neelam
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland