Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of complex food formulations using robotics and active learning
 
 
Titel: Optimization of complex food formulations using robotics and active learning
Auteur: Becker, Deborah
Schmitt, Christophe
Bovetto, Lionel
Rauh, Cornelia
McHardy, Christopher
Hartmann, Christoph
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland