Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Mechanistic study of the impact of germinated brown rice flour on gluten network formation, dough properties and bread quality
 
 
Titel: Mechanistic study of the impact of germinated brown rice flour on gluten network formation, dough properties and bread quality
Auteur: Ding, Jian
Hu, Heng
Yang, Jiaqi
Wu, Tianyi
Sun, Xinyang
Fang, Yong
Huang, Qingrong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland