Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of the technological properties of rice starch modified by high hydrostatic pressure (HHP)
 
 
Titel: Evaluation of the technological properties of rice starch modified by high hydrostatic pressure (HHP)
Auteur: Almeida, Raphael Lucas Jacinto
Santos, Newton Carlos
Feitoza, João Vítor Fonseca
dos Santos Pereira, Tamires
da Silva Eduardo, Raphael
de Almeida Mota, Mércia Mélo
de Almeida Silva, Rebeca
de Alcântara Silva, Virgínia Mirtes
de Alcântara Ribeiro, Victor Herbert
Muniz, Cecilia Elisa Sousa
Ribeiro, Celene Ataide Cordeiro
da Costa, Gilsandro Alves
de Figueiredo, Maria José
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland