Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high hydrostatic pressure on nutritional composition and cooking quality of whole grains and legumes
 
 
Titel: Effects of high hydrostatic pressure on nutritional composition and cooking quality of whole grains and legumes
Auteur: Zhang, Huijuan
Feng, Xuejia
Liu, Shuchang
Ren, Feiyue
Wang, Jing
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland