Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 45 gevonden artikelen
 
 
  A novel method of shrimp blanching by CO2 heat pump: Quality, energy, and economy analysis
 
 
Titel: A novel method of shrimp blanching by CO2 heat pump: Quality, energy, and economy analysis
Auteur: Zhang, Peng
Huang, Zhidian
Xu, Peng
Zhao, Dandan
Li, Xiaoqiong
Yang, Junling
Zhang, Zhentao
Lin, Jiahui
Li, Hanyong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 82 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland