Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Bioavailability of blackberry pomace microcapsules by using different techniques: An approach for yogurt application
 
 
Titel: Bioavailability of blackberry pomace microcapsules by using different techniques: An approach for yogurt application
Auteur: Santos, Suelen Siqueira dos
Paraíso, Carolina Moser
Romanini, Edilson Bruno
Correa, Vanesa Gesser
Peralta, Rosane Marina
Costa, Silvio Cláudio da
Santos Junior, Oscar de Oliveira
Visentainer, Jesuí Vergílio
Reis, Miria Hespanhol Miranda
Madrona, Grasiele Scaramal
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland