Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Microfluidization of liquid egg yolk: Modelling of rheological characteristics and interpretation of flow behavior under a pipe flow
 
 
Titel: Microfluidization of liquid egg yolk: Modelling of rheological characteristics and interpretation of flow behavior under a pipe flow
Auteur: Suhag, Rajat
Dhiman, Atul
Prabhakar, Pramod K.
Sharma, Arun
Singh, Anurag
Upadhyay, Ashutosh
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland