Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
 
  3D printing and controlled release of functional ripening surimi improved by nano starch-xylo-oligosaccharides: Chemical bonds and microstructure influences
 
 
Titel: 3D printing and controlled release of functional ripening surimi improved by nano starch-xylo-oligosaccharides: Chemical bonds and microstructure influences
Auteur: Li, Gaoshang
Hu, Zhiheng
Zhan, Junqi
Huang, Jiayin
Lu, Zijing
Yuan, Chunhong
Chen, Jianchu
Hu, Yaqin
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland