Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Cooking and pasteurizing evaluation of barramundi (Lates calcarifer) meats subjected to an emerging microwave-assisted induction heating (MAIH) technology
 
 
Titel: Cooking and pasteurizing evaluation of barramundi (Lates calcarifer) meats subjected to an emerging microwave-assisted induction heating (MAIH) technology
Auteur: Tsai, Yung-Hsiang
Hwang, Chiu-Chu
Kao, Jun-Cheng
Ou, Tsung-Yin
Chang, Tien-Hsiang
Lee, Shih-Hsiung
Lee, Yi-Chen
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 80 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland