Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 46 gevonden artikelen
 
 
  The microbiome modulating potential of superheated steam (SHS) treatment of dietary fibres
 
 
Titel: The microbiome modulating potential of superheated steam (SHS) treatment of dietary fibres
Auteur: Koc, Fatma
Sugrue, Ivan
Murphy, Kiera
Renzetti, Stefano
Noort, Martijn
Ross, R. Paul
Stanton, Catherine
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 80 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland