Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Selective removal effect of subcritical fluid extraction on egg yolk lipids and characterization and enzymatic improvement of defatted egg yolk powder
 
 
Titel: Selective removal effect of subcritical fluid extraction on egg yolk lipids and characterization and enzymatic improvement of defatted egg yolk powder
Auteur: Zhang, Fan
Li, Junhua
Chang, Cuihua
Gu, Luping
Su, Yujie
Yang, Yanjun
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 80 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland