Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Formulation and characterization of an interpenetrating network hydrogel of locust bean gum and cellulose microfibrils for 3D printing
 
 
Titel: Formulation and characterization of an interpenetrating network hydrogel of locust bean gum and cellulose microfibrils for 3D printing
Auteur: Adedeji, Olajide Emmanuel
Choi, Ji-Young
Park, Gi Eon
Kang, Hye Jee
Aminu, Mariam Omowunmi
Min, Ju Hyun
Chinma, Chiemela Enyinnaya
Moon, Kwang-Deog
Jung, Young Hoon
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 80 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland