Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 46 gevonden artikelen
 
 
  Effects of pulsed electric field pretreatment on mass transfer and quality of beef during marination process
 
 
Titel: Effects of pulsed electric field pretreatment on mass transfer and quality of beef during marination process
Auteur: Zhang, Ying
Wang, Rui
Wen, Qing-Hui
Rahaman, Abdul
Zeng, Xin-An
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 80 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland