Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of high pressure processing on antioxidant activity, and total carotenoid content and availability, in vegetables
 
 
Titel: Effects of high pressure processing on antioxidant activity, and total carotenoid content and availability, in vegetables
Auteur: McInerney, Jennifer K.
Seccafien, Cathryn A.
Stewart, Cynthia M.
Bird, Anthony R.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 8 (2007) nr. 4 pagina's 6 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland