Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Pasteurization of egg white by integrating ultrasound and microwave: Effect on structure and functional properties
 
 
Titel: Pasteurization of egg white by integrating ultrasound and microwave: Effect on structure and functional properties
Auteur: Liu, Buwei
Jin, Furong
Li, Ying
Wang, Huiting
Chi, Yujie
Tian, Bo
Feng, Zhibiao
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 79 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland