Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Microstructure evolution affecting the rehydration of dried mushrooms during instant controlled pressure drop combined hot air drying (DIC-HA)
 
 
Titel: Microstructure evolution affecting the rehydration of dried mushrooms during instant controlled pressure drop combined hot air drying (DIC-HA)
Auteur: Hu, Lina
Bi, Jinfeng
Jin, Xin
van der Sman, Ruud
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 79 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland