Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Ability of (extruded) pea protein products to partially replace pork meat in emulsified cooked sausages
 
 
Titel: Ability of (extruded) pea protein products to partially replace pork meat in emulsified cooked sausages
Auteur: Broucke, Keshia
Van Poucke, Christof
Duquenne, Barbara
De Witte, Bavo
Baune, Marie-Christin
Lammers, Volker
Terjung, Nino
Ebert, Sandra
Gibis, Monika
Weiss, Jochen
Van Royen, Geert
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 78 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 29 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland