Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Fibrous meat analogues containing oat fiber concentrate and pea protein isolate: Mechanical and physicochemical characterization
 
 
Titel: Fibrous meat analogues containing oat fiber concentrate and pea protein isolate: Mechanical and physicochemical characterization
Auteur: Ramos Diaz, J.M.
Kantanen, K.
Edelmann, J.M.
Suhonen, H.
Sontag-Strohm, T.
Jouppila, K.
Piironen, V.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 77 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland