Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Flour Quality effects on percolation of gas bubbles in wheat flour doughs
 
 
Titel: Flour Quality effects on percolation of gas bubbles in wheat flour doughs
Auteur: Chakrabarti-Bell, Sumana
Lukasczyk, Jonas
Liu, Jie
Maciejewski, Ross
Xiao, Xianghui
Mayo, Sherry
Regenauer-Lieb, Klaus
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 74 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland