Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pulsed electric field, mild thermal pretreatment and calcium on texture changes of potato (Solanum tuberosum L.) during subsequent cooking
 
 
Titel: Effect of pulsed electric field, mild thermal pretreatment and calcium on texture changes of potato (Solanum tuberosum L.) during subsequent cooking
Auteur: Moens, Lucie G.
Plas, Karolien
Van Ceunebroeck, Jean-Claude
Van Loey, Ann M.
Hendrickx, Marc E.G.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 74 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland