Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave extraction temperature on the chemical structure and oil-water interface properties of fish skin gelatin
 
 
Titel: Effect of microwave extraction temperature on the chemical structure and oil-water interface properties of fish skin gelatin
Auteur: Feng, Xin
Dai, Hongjie
Ma, Liang
Fu, Yu
Yu, Yong
Zhu, Hankun
Wang, Hongxia
Sun, Yi
Tan, Hongxia
Zhang, Yuhao
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 74 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland