Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Influencing factors on the ability to assemble a complex meat analogue using a soy-protein-binder
 
 
Titel: Influencing factors on the ability to assemble a complex meat analogue using a soy-protein-binder
Auteur: Herz, Eva
Herz, Laura
Dreher, Johannes
Gibis, Monika
Ray, Joydeep
Pibarot, Patrick
Schmitt, Christophe
Weiss, Jochen
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 73 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland