Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Impact of 3D printing and post-processing parameters on shape, texture and microstructure of carrot appetizer cake
 
 
Titel: Impact of 3D printing and post-processing parameters on shape, texture and microstructure of carrot appetizer cake
Auteur: Guénard-Lampron, Valérie
Masson, Marine
Leichtnam, Ophélia
Blumenthal, David
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 72 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland