Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Microwave-induced deformation behaviors of 4D printed starch-based food products as affected by edible salt and butter content
 
 
Titel: Microwave-induced deformation behaviors of 4D printed starch-based food products as affected by edible salt and butter content
Auteur: He, Chang
Zhang, Min
Devahastin, Sakamon
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 70 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland