Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
 
  α-Lactalbumin/к-casein coassembly with different intermediates of β-lactoglobulin during heat-induced fibril formation
 
 
Titel: α-Lactalbumin/к-casein coassembly with different intermediates of β-lactoglobulin during heat-induced fibril formation
Auteur: Gao, Yu-Zhe
Xu, Hong-Hua
Guan, Chen
Guo, Rui-Chi
Yang, Xiao-Tong
Ma, Cai-Hong
Shao, Mei-Li
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 70 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland