Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hydrodynamic pressure processing on the survival of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
 
 
Titel: Effect of hydrodynamic pressure processing on the survival of Escherichia coli O157:H7 in ground beef
Auteur: Podolak, R.
Solomon, M.B.
Patel, J.R.
Liu, M.N.
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 7 (2006) nr. 1-2 pagina's 4 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland