Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Effects of layer arrangement on heating uniformity and product quality after hot air assisted radio frequency drying of carrot
 
 
Titel: Effects of layer arrangement on heating uniformity and product quality after hot air assisted radio frequency drying of carrot
Auteur: Wang, Chenchen
Kou, Xiaoxi
Zhou, Xu
Li, Rui
Wang, Shaojin
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 69 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland