Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Applying low voltage electrostatic field in the freezing process of beef steak reduced the loss of juiciness and textural properties
 
 
Titel: Applying low voltage electrostatic field in the freezing process of beef steak reduced the loss of juiciness and textural properties
Auteur: Xie, Yong
Zhou, Kai
Chen, Bo
Wang, Yang
Nie, Wen
Wu, Sujuan
Wang, Wu
Li, Peijun
Xu, Baocai
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 32 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland