Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effect of microwave 3D print and transglutaminase on the self-gelation of surimi during printing
 
 
Titel: Synergistic effect of microwave 3D print and transglutaminase on the self-gelation of surimi during printing
Auteur: Zhao, Zilong
Wang, Qian
Yan, Bowen
Gao, Wenhua
Jiao, Xidong
Huang, Jianlian
Zhao, Jianxin
Zhang, Hao
Chen, Wei
Fan, Daming
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland