Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 45 gevonden artikelen
 
 
  High-temperature air fluidization improves cooking and eating quality and storage stability of brown rice
 
 
Titel: High-temperature air fluidization improves cooking and eating quality and storage stability of brown rice
Auteur: Li, Yanan
Li, Yongfu
Chen, Zhengxing
Bu, Lingjuan
Shi, Feng
Huang, Jinrong
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland