Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Advantages of ohmic cooking in the kilohertz range – Part II: Impact on textural changes and approaches to improve heating uniformity
 
 
Titel: Advantages of ohmic cooking in the kilohertz range – Part II: Impact on textural changes and approaches to improve heating uniformity
Auteur: Gratz, Maximilian
Schottroff, Felix
Gall, Lara
Zejma, Benedikt
Simon, Florian
Jaeger, Henry
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 45 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland