Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Biological activity and sensory evaluation of cocoa by-products NADES extracts used in food fortification
 
 
Titel: Biological activity and sensory evaluation of cocoa by-products NADES extracts used in food fortification
Auteur: Manuela, Panić
Drakula, Saša
Cravotto, Giancarlo
Verpoorte, Robert
Hruškar, Mirjana
Radojčić Redovniković, Ivana
Radošević, Kristina
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 66 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland