Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Pulsed pressure pickling enhances acetic acid transfer, thiosulfinates degradation, color and ultrastructure changes of “Laba” garlic
 
 
Titel: Pulsed pressure pickling enhances acetic acid transfer, thiosulfinates degradation, color and ultrastructure changes of “Laba” garlic
Auteur: Zhang, Yang
Zielinska, Magdalena
Vidyarthi, Sriram K.
Zhao, Jin-Hong
Pei, Yu-Peng
Li, Gaofei
Zheng, Zhi-An
Wu, Min
Gao, Zhen-Jiang
Xiao, Hong-Wei
Verschenen in: Innovative food science & emerging technologies
Paginering: Jaargang 65 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland